Maršala Tita br. 54, Gložan 21412, Srbija

Naše usluge

Za dugogodišnji ispravan rad opreme nije dovoljan samo njen kvalitet. Firma Uram System koristi opremu renomiranih svetskih proizvodjača i akcenat stavlja na pravilan odabir, visok kvalitet ugradnje, podešavanje i puštanje u rad, a sve u cilju optimalnog funkcionisanja. Bavimo se izradom elektro ormana, ugradnjom merne opreme, povezivanjem, testiranjem i puštanjem sistema u rad. Svi izvodjacki radovi su propraćeni odgovarajućom tehničkom dokumentacijom, koja se po završetku radova predaje korisniku zajedno sa uputstvom za rukovanje i održavanje opreme i projektom izvedenog stanja.
Uram System, sa svojim timom stručnih i ambicioznih inženjera, vođenih dugogodišnjim iskustvom u različitim granama industrije, u mogućnosti je da odgovori na najkomplikovanije zahteve u izradi aplikativnih PLC, HMI i SCADA softvera. Upotrebom različitih softverskih alata renomiranih svetskih proizvodjača, izrađujemo kvalitetne i intuitivne softverske aplikacije, koje odgovaraju na najkompleksnije zahteve za vođenje procesa automatskog upravljanja.
Oslanjajući se na dugogodišnje iskustvo naših inženjera, stalno usavršavanje i upotrebu savremenih softverskih alata u mogućnosti smo da pružimo projektovanje kompleksnih sistema po najvišim standardima u oblasti industrijske automatike i niskonaponske energetike. Upotrebom kvalitetne i savremene opreme naš tim stručnih inženjera u mogućnosti je da realizuje najsavremenija rešenja u skladu sa svetskim trendovima.
Generalni smo zastupnici renomiranih svetskih proizvođaca opreme za industrijsku automatizaciju. Održavanjem velikog lagera u mogućnosti smo da Vam u veoma kratkom roku izađemo u susret i isporučimo opremu po Vašem zahtevu. U zavisnosti od Vaše potrebe predložićemo Vam optimalno rešenje koje ce u potpunosti zadovoljavati Vaša očekivanja.